Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Furutech ncf booster brace και Furutech ncf clear line

Dr Pan K
Site Admin

Re: Furutech ncf booster brace και Furutech ncf clear line

Post #21 by Dr Pan K » Sun Aug 31, 2025 9:16 pm

kostas6a3 wrote:Δεν ξέρω πόσο έγκυρος είναι ο γράφων την κριτική.
https://pt.audio/2020/08/29/furutech-nc ... er-review/

Καλό παιδί, με αντικατεστησε πριν μερικά χρόνια στο PTA
Παναγιώτης
MILES

Post #22 by MILES » Mon Sep 01, 2025 9:04 am

Chris1967 wrote:Συγνώμη έχεις καταλάβει ότι έχεις δώσει 300 για ένα σούκο με δυο κερατάκια από σύρμα γιατί θα με τρελάνεις
Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο να το σκέφτεσαι έτσι και αυτό είναι το λογικό. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα από αυτά τα μαραφέτια και γενικά δεν πολυασχολούμαι με τέτοια τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν έχω άποψη.
Έχω όμως ακούσει πολλά περίεργα στο hobby μας αυτό όλα αυτά τα χρόνια, που δε μπορούσα να τα εξηγήσω με τη λογική. Γι' αυτό πάντα προσπαθώ να ακούω κάτι πριν βγάλω συμπέρασμα.
Και αυτό είναι εύκολο αφού ο Παναγιώτης είναι διατεθειμένος να τα δανείσει. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα συμφωνήσεις με την άποψή του, όμως θα έχεις σχηματίσει τη δική σου.
Και εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα (καλώδια, μηχανήματα) που μου είχαν προτείνει κάποιοι φίλοι ή διάβαζα σε φόρουμ και τελικά δε μου άρεσα. Οπότε η δοκιμή, όπου αυτό είναι δυνατόν, είναι η καλύτερη λύση :-)
Chris1967
Contributor

Post #23 by Chris1967 » Mon Sep 01, 2025 3:55 pm

Ναι φίλε MILES,

σαν συντονιστής πρέπει αφενός να προσπαθώ να ζωηρεύω τις συζητήσεις, αλλά αφετέρου να προσπαθώ να δώσω μια ισορροπία στην μεθοδολογία με την οποία όποιοι μας διαβάζουν να βγάζουν χρήσιμα νοήματα στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν το ηχοσύστημα τους.

Σαφέστατα όλα με δοκιμή και αν σου αρέσει το αγοράζεις, αλλά υπάρχουν ιεραρχίες κατά την ταπεινή μου άποψη, όπως υπάρχουν και σοβαρά παπατζιλίκια από αρκετές επώνυμες και μη εταιρίες του χώρου.

Πχ εσύ είχες, και έχεις συστηματάρες, αλλά βλέπεις δεν ασχολείσαι με αντικραδασμικά (!?) σούκο.
Χρήστος
MILES

Post #24 by MILES » Mon Sep 01, 2025 4:54 pm

Όπως σου είπα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εμένα κάτι τέτοια μου φαίνονται λίγο παπα$%&*$ και γι'αυτό δεν ασχολούμαι πολύ. Απλά επειδή κάποιες (ομολογουμένως ελάχιστες) φορές μερικά με έχουν εκπλήξει στο παρελθόν, πάντα λέω μήπως??
Ποτης

Post #25 by Ποτης » Wed Sep 03, 2025 1:55 pm

Ας μην διυλιζουμε τον κωνωπα ενώ καταπίνουμε την καμηλο.Οταν ένα χάλκινο interconnect έχει φθάσει να κοστίζει πενταψηφιο ποσο,εκεί τι πληρώνουμε;Το ποσοστό της βελτίωσης όπως το κοστολογει η κάθε εταιρία.Αρα η Furutech είναι πολύ πιο συγκρατημένη όσον αφορά το Clear Line.Θα πάρετε την βελτίωση των 300€.
Πάντως ως τώρα δεν έχω υπ' οψιν μου ούτε έναν που να μην άκουσε διαφορά με το Clear Line.Σε έναν όμως δεν άρεσε αυτή η διαφορά.

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register