Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)

DomieMic65
Contributor

Re: Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)

Unread post #101 by DomieMic65 » Sat Oct 04, 2025 11:34 am

Chris1967 wrote:Στο μηχάνημα που έχω τον server/NAS δεν έχω κάνει καν αναβάθμιση του Gentoo, επειδή παίζει απροβλημάτιστα και φαντάζομαι ότι η οποιαδήποτε αναβάθμιση δεν θα παίζει απολύτως κανένα ρόλο.

Αντιθέτως στον Player είμαι όπως είδες στην τελευταία έκδοση, αλλά έβαλα επάνω κάποιο ST Kernel που μου φάνηκε ένας από τους τελευταίους που έβγαλε.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά. Σε ερώτηση που του είχε κάνει αρχικά όταν τα πρωτοέστησα, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει, λέει δοκίμασε και όποιος σου αρέσει καλύτερα.

καποιοι αναφέρουν πως ακούνε διαφορες... εγώ πριν χρόνια (κοβιντ;) που δοκίμαζα -πριν καν αποκτήσει gui το GP- κάτι μικρές διαφορές ακούγονται! Μη με ρωτάς τι ακριβώς χαχα
Πάντως φροντίζω να είμαι στους τελευταίους kernel που ανεβάζει και στα δύο rpis μου!
Dartzeel

Unread post #102 by Dartzeel » Sat Oct 04, 2025 4:57 pm

Ερώτηση.
Το αν θα γίνουν uninstall τα modules που είναι disabled ή όχι, παίζει κανένα ρόλο;
Θεωρώ, ότι από τη στιγμή που δεν τρέχουν οι deamons τους δεν θα έχει, αλλά δεν καταλαβαίνω και γιατί υπάρχει η επιλογή να αφαιρεθούν τελείως.
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #103 by Dr Pan K » Sat Oct 04, 2025 6:55 pm

Η επιλογη σαν επιλογη υπάρχει αλλά εάν δεν ξεκινάνε στο start up δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα.
Παναγιώτης
DomieMic65
Contributor

Unread post #104 by DomieMic65 » Sat Oct 04, 2025 7:12 pm

Προσωπικά τα αφαιρώ τελείως!
Στο Diretta target rpi μου έχουν φύγει όλα τα audio κ streaming services όπως φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με WiFi.
Στην ουσία είναι μόνο το σύστημα κ ο target που τρέχει!
DomieMic65
Contributor

Unread post #106 by DomieMic65 » Sat Oct 11, 2025 3:35 pm

αν και ο δημιουργός των βίντεο χρησιμοποιεί AudioLinux (ίδιας λογικής OS οπως το GPlayer) έχει νομίζω αρκετές χρήσιμες πληροφορίες περί Roon (το ίδιο που κάνει γίνεται νομίζω και για τον LMS), Diretta κλπ

To github του project: https://github.com/dsnyder0pc/rpi-for-r ... Diretta.md

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”

Login · Register