Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ

Sennheiser HDB 630

Chris1967
Contributor

Re: Sennheiser HDB 630

Post #11 by Chris1967 » Fri Oct 24, 2025 3:51 pm

Δεν διαφωνώ Μιχάλη, αλλά ξαναθυμίζω ότι πρόκειται για προϊόν consumer? ή κάνω λάθος?

Δεν είναι hiend αυ΄το.

Ψαρεύουν την αγορά, και δημιουργούν νέες αγορές με αυξημένες τιμές.

Είναι το ίδιο και στην αγορά επώνυμων ρούχων για τις μάζες. Φτηνά υλικά που μαρκετάρονται σαν μόδα και life style. Σκουπίδια σε γενικές γραμμές που πωλούνται (για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση) σαν ρούχα που φοράνε οι πλούσιοι.

Κάτι πολύ παρόμοιο

Και δυστυχώς οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν.
Χρήστος
DomieMic65
Contributor

Post #12 by DomieMic65 » Sat Oct 25, 2025 1:42 am

Να σου πω την γνώμη μου χωρίς να τα έχω ακούσει θαρρώ πως σαφώς και δεν είναι high end αλλά ένα μοντέλο που μπορεί να εισάγει στον σωστό ήχο όπως ίσως και τα Sony σου και τα AirPods Pro 2 μου!
Νομίζω μπορούμε να κουβεντιάζουμε και τέτοια προϊόντα στο φόρουμ!
Στο δικό μου σύστημα δεν υπάρχει τίποτα high end άλλωστε.. mid-fi στην καλύτερη! [musicphones] [musicphones]
Chris1967
Contributor

Post #13 by Chris1967 » Sat Oct 25, 2025 1:56 pm

"να εισάγει στον σωστό ήχο"

πως να εισάγει, ποιόν να εισάγει?

Αυτά τα ακουστικά κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακουστικά που θα τα αγοράσει ένας άνθρωπος που ταξιδεύει σε τραίνα αεροπλάνα επειδή ήδη έχει κάποιο Sennheiser και θέλει να έχει το house sound αυτό.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτά θα τα αγοράσει ένας πιτσιρικάς να ακούει ραπ. Ούτε ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τι είναι Sennheiser. Ούτε κάποιος που κοιτάει για την καλύτερη δυνατή αποθορυβοποίηση σαν την σημαντικότερη λειτουργία για ταξίδια.

Θα τα πάρει κάποιος που ξέρει την μάρκα. Ειδικά στα 500 ευρώ θα είναι κάποιο fan boy επίσης.

Αν και δεν με πολυενδιαφέρουν πια τα review, κάποια που διαβάζω ή παρακολουθώ λένε αλήθειες.

Πχ ο Joshua Valour είπε ότι η κατασκευή τους είναι φτηνιάρικη, και ΄΄ότι η τιμή τους αν ήταν στα 300 δολάρια θα 'ήταν το καλύτερο ακουστικό της κατηγορίας.

Ότι δηλαδή είπα κι εγώ πιο πάνω πριν διαβάσω το ριβιού του (και φυσικά μην έχοντας ακούσει τα ακουστικά).

Φυσικά και πρέπει να συζητάμε τέτοια προϊόντα εδώ και νομίζω αυτό κάνουμε.

Ούτε φυσικά διαχωρίζω το Ηiend απο το Hifi για λόγους μουσικής απόλαυσης αλλά καθαρά και μόνο από τιμολογιακή πολιτική.

Η Sennheiser πάει για να τα αρπάξει στα γρήγορα, αυτό βλέπω.
Χρήστος
DomieMic65
Contributor

Post #14 by DomieMic65 » Sat Oct 25, 2025 4:01 pm

Για αυτόν που περιγράφεις στην αρχή της ανάρτησης και για αυτόν που χωρίς να το ξέρει τα παίρνει και ακούει «σωστα» ή τέλος πάντων σωστότερα από άλλα consumer!
Δλδ για εμένα έχει νόημα να έχει κανείς ένα ακουστικό (περαν της τιμής) που έχει όλα τα features της χρήσης ενός btooth (noise canceling κλπ) που να έχει έναν καλό ήχο ώστε να μην γίνεται κάποιο (μεγαλο) compromise!

Return to “Ακουστικά”

Login · Register