![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Entry level καλώδια ρεύματος
Re: Entry level καλώδια ρεύματος
Ο κύβος ερρίφθη (και το παραδάκι) για 2 καλώδια σαν του Χρήστου. Προλαβαίνω να ακυρώσω πριν τα στείλουν, οπότε όποιος έχει αντίρρηση, ας μιλήσει τώρα. Σήμερα έχω σοβαρή προετοιμασία για τη δουλειά αύριο και ασχολούμαι με τα καλώδια... ![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
angpsi wrote:Black Friday μισή τιμή στο λινκ του Χρήστου μέχρι 4 Δεκεμβρίου.
Δεν είναι μισή τιμή, μάλιστα τα δικά μου τα πήρα φτηνότερα με τα μεταφορικά, βέβαια μιλάμε για λίγα ευρώ αντί για 30 εγώ τα πήρα 26-27 περίπου.
Ξέχασα (
Πάνο Pankon καλά έκανες και παράγγειλες αντε καλώς να παραλάβεις.
Χρήστος
Lmao ακομα πιστεύεις στις παπατζες των κινεζων; αυτά ποτέ δεν είχαν 42 ευρω για το 1.5μ.
For the record τα δικά μου είχαν οντως 42 ευρω για τα 2μ αλλα ειναι λίγο πιο ακριβά γιατι το κέλυφος των βυσμάτων ειναι από αλουμίνιο (δεν ξέρω αν υπάρχει αλλη διαφορα)
Τα δικά μου εχουν εξαντληθεί...φαντάζομαι θα ξαναφέρουν σύντομα
For the record τα δικά μου είχαν οντως 42 ευρω για τα 2μ αλλα ειναι λίγο πιο ακριβά γιατι το κέλυφος των βυσμάτων ειναι από αλουμίνιο (δεν ξέρω αν υπάρχει αλλη διαφορα)
Τα δικά μου εχουν εξαντληθεί...φαντάζομαι θα ξαναφέρουν σύντομα
Παναγιώτης
Κατά βάθος το ήξερα ότι θα ερέθιζα τα βασικότερα ένστικτα της παρέας!

Άγγελος
Με έπιασαν κορόιδο; Μπουρλότο στους Κινέζους!! Προλαβαίνω να ακυρώσω. Τι λέτε;
Οχι κορόιδο, απλά οι τιμές ειναι οι γνωστές. Οι Κινέζοι δεν κανουν black Friday...
Παναγιώτης
Πάντως πέρα από την πλάκα, έχω δει συχνά ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές από προμηθευτές στο Aliexpress. Μερικές φορές η διαφορά μπορεί να ξεπερνάει και το 50%. Οι περισσότεροι κάνουν drop-shipping και απλά παίζουν με τις τιμές. Και όπου πιάσουν τον πελάτη.
Μεγάλες διαφορές σε καλωδια των 30 - 40 - 60 ευρω δεν νομίζω να παίζουν. Μιλάμε για τελικές τιμές, με μεταφορικά και δασμούς.
Παναγιώτης
Ο Κινέζος την έστειλε ήδη την παραγγελία. Φαίνεται ότι βιάζεται να μην αλλάξω γνώμη -))
Μας διαβαζουν και φοβηθηκαν μην χασουν αυτη την τρελη παραγγελια των 30 ευρω που θα μπορουσε να κλυδωνίσει τα θεμελια ολοκληρου του Temu (200B$ κεφαλαιοποιηση)
Περαν της πλακας εγω ψηνομαι για δοκιμη καποιου πιο ακριβου καλωδιου (Gray Knights πχ) που ειχε αναφερει ο Jim. Πρωτα θα γινει μια δοκιμη με τα YYAudio στον Emitter II (στα τροφοδοτικα των σταδιων εξοδου). Θα αφαιρεσω τα IEC (c14 απο τους κινεζους και θα βαλω τα c19 που εχουν τα Olflex). Αν κανουν διαφορα προς το καλυτερο θα δουμε το επομενο βημα.
Τα 2 που εχω επανω στα λαμπατα GM70 μαζι με το νεο IC δεν εχουν αλλαξει ουσιαστικα με το στρωσιμο αλλα παιζουν σταθερα απο την πρωτη ημερα και το αποτελεσμα ειναι αναμφιβολα πολυ καλο. Πρεπει να γινει και αλλη μια δοκιμη, να επιστρεψω σε αυτα του Argi αλλα κρατώντας το IC του κινεζου για να δω πως πανε τωρα. Μερος της ακουστικης αναβαθμισης ειναι σιγουρα το IC γιατι αυτο που ειχα επανω (το μονο στο σπιτι του 1.5μ) ειναι χρεπι απο τα λιγα.
Περαν της πλακας εγω ψηνομαι για δοκιμη καποιου πιο ακριβου καλωδιου (Gray Knights πχ) που ειχε αναφερει ο Jim. Πρωτα θα γινει μια δοκιμη με τα YYAudio στον Emitter II (στα τροφοδοτικα των σταδιων εξοδου). Θα αφαιρεσω τα IEC (c14 απο τους κινεζους και θα βαλω τα c19 που εχουν τα Olflex). Αν κανουν διαφορα προς το καλυτερο θα δουμε το επομενο βημα.
Τα 2 που εχω επανω στα λαμπατα GM70 μαζι με το νεο IC δεν εχουν αλλαξει ουσιαστικα με το στρωσιμο αλλα παιζουν σταθερα απο την πρωτη ημερα και το αποτελεσμα ειναι αναμφιβολα πολυ καλο. Πρεπει να γινει και αλλη μια δοκιμη, να επιστρεψω σε αυτα του Argi αλλα κρατώντας το IC του κινεζου για να δω πως πανε τωρα. Μερος της ακουστικης αναβαθμισης ειναι σιγουρα το IC γιατι αυτο που ειχα επανω (το μονο στο σπιτι του 1.5μ) ειναι χρεπι απο τα λιγα.
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”