Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
streamer plug and play
- Κώστας Γκαβάκος
streamer plug and play
Τι θα προτείνατε στην κατηγορία 1000-1500 ευρώ? Μόνο streamer που θα συνδεθεί με υπάρχον dac. Σκοπός η κατάργηση του foobar σαν player.
Re: streamer plug and play
Eversolo T8
Δεν το έχω ακούσει αλλά είναι στα χρήματα που θες, και είναι απολύτως plug and play.
Χωρίς επιφύλαξη (μην έχοντας το ακούσει) θα παίζει καλύτερα από την θολούρα του foobar.
Δεν το έχω ακούσει αλλά είναι στα χρήματα που θες, και είναι απολύτως plug and play.
Χωρίς επιφύλαξη (μην έχοντας το ακούσει) θα παίζει καλύτερα από την θολούρα του foobar.
Χρήστος
Όντως το Eversolo T8 τσεκάρει όλα τα κουτάκια, οχι μόνο πέφτει στην κατηγορία τιμής που θέλουμε αλλα εχει και I2S για να συνδεθει με το Rockna του Κώστα.
https://www.eversolo.com/Product/index/ ... %3D.html#/
Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις σε δευτερο χέρι (Melco, Aurender με την τελευταία να αποτελεί λυση plug n play αλλα χωρίς I2S).
Λίγο πιο ακριβό (και χωρίς να ξέρω αν ειναι καλυτερο σε ηχο) ειναι το Hi-Fi Rose 201.
To Innuos Pulse Mini ειναι σε αυτά τα χρήματα (1200 ευρω) αλλα στην αγορά κυκλοφορούν τα τελευταία κομμάτια καθώς θα διακοπεί σαν μοντέλο. Καλή περίπτωση αν βρεθεί στην σωστή τιμή μια που ειναι στο τέλος της ζωής του.
https://www.eversolo.com/Product/index/ ... %3D.html#/
Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις σε δευτερο χέρι (Melco, Aurender με την τελευταία να αποτελεί λυση plug n play αλλα χωρίς I2S).
Λίγο πιο ακριβό (και χωρίς να ξέρω αν ειναι καλυτερο σε ηχο) ειναι το Hi-Fi Rose 201.
To Innuos Pulse Mini ειναι σε αυτά τα χρήματα (1200 ευρω) αλλα στην αγορά κυκλοφορούν τα τελευταία κομμάτια καθώς θα διακοπεί σαν μοντέλο. Καλή περίπτωση αν βρεθεί στην σωστή τιμή μια που ειναι στο τέλος της ζωής του.
Παναγιώτης
Οποτε χτυπάς το Eversolo Κώστα και τέλος. Σαφώς καλυτερο ηχο από το Foibar, ξεκινάς με σύνδεση USB και αν θες δοκιμάζεις και I2S over HDMI. Αν ακούσεις διαφορά με τη I2s ακομα καλυτερα. Ήδη από την USB θα εκπλαγείς από την βελτιωση
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”