Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Entry Level Καλωδια

Dr Pan K
Site Admin

Re: Entry Level Καλωδια

Unread post #81 by Dr Pan K » Sun Nov 30, 2025 2:24 pm

To interconnect που αγόρασα πρόσφατα. Παίζει σωστά, εχει αρκετά σφιχτό ηχο, δεν χρωματίζει. Τα άκρα ειναι ακέραια.

Το εχω συγκρίνει λίγο με τα αλλα που υπάρχουν στο σύστημα και για τα χρήματα του στέκεται ευχάριστα. Τιμή χώμα..

Screenshot_20251129_192653_Temu.jpg
Screenshot_20251129_192653_Temu.jpg (389.32 KiB) Viewed 1804 times
Παναγιώτης
Niels

Unread post #82 by Niels » Sun Nov 30, 2025 7:03 pm

Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα αυτό https://www.audiophonics.fr/en/cables-x ... 10730.html
και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάνω του το καλώδιο γράφει made in Japan!
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #83 by Dr Pan K » Sun Nov 30, 2025 7:50 pm

Niels wrote:Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα αυτό https://www.audiophonics.fr/en/cables-x ... 10730.html
και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάνω του το καλώδιο γράφει made in Japan!

Αυτό ειναι κλασσικό και δοκιμασμένο στουντιακο Canare star quad (Made in Japan) με βύσματα Neutrik. Μια χαρά σαν εισαγωγική/ οικονομική λυση.
Παναγιώτης
x.o.

Unread post #84 by x.o. » Tue Feb 17, 2026 5:59 pm

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό από τη βροχερή σήμερα Δράμα. Πριν από ένα περίπου μήνα αγόρασα, για δοκιμή, από το Aliexpress το καλώδιο για βραχίονα της YYaudio pure silver για 73,9 Ευρώ. Το καλώδιο ήρθε σε 12 ημερολογιακές ημέρες χωρίς παραπάνω χρεώσεις (τελωνείο, ΦΠΑ). Από την πρώτη στιγμή έπαιξε καλά, με αξιοπρεπή στερεοφωνική εικ΄πνα και ανάλυση, αν και ο ήχος μου φάνηκε λίγο μουντός, με τις υψηλές συχνότητες αρκετά πίσω. Αφου το καλώδιο έπαιξε γύρω στις 10 ώρες αποκαλύφθηκε απότομα μία πολύ μεγάλη βελτίωση σε όλο το φάσμα, τόσο που έψαξα στα ντουλάπια μου και βρήκα ένα ζευγάρι βύσματα wbt Ag τα οποία και τοποθετήθηκαν αντί των βυσμάτων του καλωδίου. Το αποτέλεσμα ήταν κατι παραπάνω από εντυπωσιακό με μεγάλη συνολικά βελτίωση σε όλες τις παραμέτρους ακρόασης πρ΄΄αγμα που ήταν μη αναμενόμενο από όλους όσους ήταν παρόντες στη δοκιμή. Το καλώδιο πλέον έπαιξε σαν καλώδιο σημαντικής αξίας , μη εχοντας να ζηλέψει παρά μόνο ακριβά και εξαιρετικά καλώδια που βρίσκονται στο χώρο ακρόασης. Οι δοκιμές επαναλήφθηκαν με αντίστοιχα αποτελέσματα και με άλλους συνδυασμούς πλατώ-βραχιόνων σε βαθμο που αναρωτιέμαι αν πρέπει να δοκιμάσω και άλλα καλώδια αππο την Κινα. Ανπάντεχο κι όμως αληθινό.
Δοκιμάστηκαν: -βραχίονας Orthofon 210 με κεφαλή SPU Wood A
Alphason Hr 100S με orthofon 2m black LVB 250
Project AS premium με nagaoka 500
Πάντα με τα ίδια εξαιρετικά απ΄οτελέσματα.
Αυτά και συγνώμη για το σεντόνι .
Jim

Unread post #85 by Jim » Tue Feb 17, 2026 7:44 pm

Link για το καλώδιο ?
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #87 by Dr Pan K » Tue Feb 17, 2026 9:15 pm

Εχω να προτείνω και εγω ενα καλωδιο βραχίονα, χωρις όμως να το εχω παραγγείλει και ακούσει ακομα. Στο παρελθόν εχω παρει αλλα καλωδια από τον Γιάννη

https://www.shop.back-promo.co.uk/product/coppercord-v2

Χαλκός OCC τυλιγμένος με βαμβακι μέσα σε τεφλον, επιλογη βυσμάτων. Εχω να μιλήσω στον Γιάννη πάνω από δέκα χρόνια αλλα συνεχίζει ακαθεκτα και δεν πουλάει φούμαρα. Έχει και άλλες επιλογές αγωγών αλλα το συγκεκριμένο ειναι στα υπόψιν και σύντομα.
Παναγιώτης

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register