Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Το σύστημά μου.

Chris1967
Contributor

Re: Το σύστημά μου.

Unread post #391 by Chris1967 » Mon Mar 09, 2026 12:43 pm

Την περασμένη εβδομάδα πέρασα από τον Κώστα.

Το σύστημα έχει πάρει λίγο λεπτομέρεια και αέρα με την προσθήκη του Music First, αλλά κατά την γνώμη μου έχει χάσει σε σώματα.

Αεράτος γρήγορος hiendάδικος ήχος.

Γενικά το σύστημα του Κώστα είναι πολύ προσεγμένο και παίζει πάντοτε σωστά και ωραία.

Δεν ξέρω όμως εάν αυτή η μεταστροφή με τον παθητικό ειναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο Mark Levinson είναι πιο μουσικός κατά την γνώμη μου, και για τα προσωπικά μου γούστα, προοθώντας την ισοροπία μεταξύ μουσικότητας και ανάλυσης.

Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπικές παρατηρήσεις, εάν του Κώστα του αρέσει καλύτερα από πριν τότε γιαυτόν είναι ορθή η κίνηση.

Άκουσα και τον Crack. Πολύ καλός. Υπάρχει και το παιχνίδι με τις λαμπές. Παρότι είναι ιδανικός για ακουστικά μεγάλης αντίστασης (πχ300ohm) δούλεψε ικανοποιητικά και με τα HifiMan 560 αλλά δεν κυνηγησα τις εντάσεις.

Δεν διαπιστώνεται πρόβλημα με την αντικατάσταση των ecc2 με 6sn7(με αντάπτορα), ούτε ηχητικά ούτε με υπερθέρμανση του μετασχηματιστή. Οπότε το κύκλωμα έχει αρκετή τροφοδοσία και για τις 6sn7.

Καλοάκουστα Κώστα! [wavegreen]
Χρήστος
kostas6a3

Unread post #392 by kostas6a3 » Tue Jun 23, 2026 1:26 pm

Νέα προσθήκη στο σύστημα το Rockna Wavedream Signature XLR. Βρέθηκε σε τιμή δέλεαρ και με ταυτόχρονη χορηγία του Χρήστου (Chris1967) αφού πήρε το Wavelight άμεσα. :-D
Για τον ήχο του δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, μιας και οι πιο πολλοί εδώ τον γνωρίζετε λίγο πολύ.

8KK_1235.jpg
8KK_1235.jpg (990.85 KiB) Viewed 73 times

8KK_1222.jpg
8KK_1222.jpg (896.99 KiB) Viewed 73 times

ΥΓ : Ένας σχεδιασμός που είχε ξεκινήσει με το Diretta Protocol πήγε λίγο πίσω. Να σημειώσω ότι εδώ και λίγο καιρό ο WLS λειτουργεί σαν Diretta Host ή Target.
Κώστας
Chris1967
Contributor

Unread post #393 by Chris1967 » Tue Jun 23, 2026 5:34 pm

Καλορίζικο και καλοάκουστο Κώστα!! Ένα από τα καλύτερα DAC του κόσμου! [blueobey] [wavegreen]

ΥΓ. Ευχαριστώ για το Wavelight!! [wavegreen]
Χρήστος
kostas6a3

Unread post #394 by kostas6a3 » Tue Jun 23, 2026 5:43 pm

Chris1967 wrote:Καλορίζικο και καλοάκουστο Κώστα!! Ένα από τα καλύτερα DAC του κόσμου! [blueobey] [wavegreen]

ΥΓ. Ευχαριστώ για το Wavelight!! [wavegreen]

Τι ευχαριστείς, δεν στο χάρισα εγώ πρέπει να πω ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου.
Ας μην αρχίσουμε όμως αυτά. [beer] [wavegreen]
Κώστας
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #395 by Dr Pan K » Tue Jun 23, 2026 5:54 pm

Τελος διαδρομης για πολλους αυτο το ψηφιακο, βεβαια και η λιανικη ειναι σοβαρη (καπου στα 16.5Κ καινουργιο αν θυμαμαι καλα).

Κωστα για πες εντυπωσεις με το Wavedream Sign vs Wavelight. Που εντωπιζεις τις μεγαλυτερες διαφορες?
Παναγιώτης
kostas6a3

Unread post #396 by kostas6a3 » Tue Jun 23, 2026 7:05 pm

Ναι σωστά θυμάσαι Πάνο.
Από το λίγο που έχω ακούσει:
Μπάσο όχι περισσότερο αλλά με καλύτερο περίγραμμα,καλύτερη άρθρωση και timing.
Δίνει νομίζω περισσότερη πληροφορία και μου ακούγεται πιο, ας πούμε, ζωντανό.
Τεράστια σκηνή με βάθος και εξαιρετική αίσθηση του χώρου.
Κώστας
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #397 by Dr Pan K » Tue Jun 23, 2026 7:14 pm

Διαφορες λιγο πολυ οπως τις φανταζομουν. Η ελαχιστα καλυτερη γραμμικοτητα του μεγαλου μοντελου βελτιωνει το χαμηλο (πιο ευδιακριτο, πιο στακατο). Το imaging ηταν παντα το δυνατο χαρακτηριστικό του Wavedream, τα οργανα κρεμονται στον χωρο σαν διακοσμητικες μπαλες σε χριστουγεννιάτικο δεντρο.

Καλη αναβαθμιση, αναρωτιεμαι αν εχεις μπει ηδη σε σκεψεις για αλλαγη ηχειων (ATC 50 παθητικο πχ)
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #398 by angpsi » Tue Jun 23, 2026 7:28 pm

Μπράβο Κώστα, φοβερός bargain hunter! Ωραία προσθήκη, καλοάκουστο! Αν κάνεις και αυτό που λέει ο Πάνος, θα φλερτάρεις σοβαρά με το να έχεις το δικό μου dream system! Με το Wavedream ο Ρουμάνος έχει χτυπήσει τόμπολα εδώ και χρόνια, ενώ τα 50άρια ήταν και παραμένουν στην καρδιά μου από τότε που ξεκίνησα... [inlove]
Άγγελος
kostas6a3

Unread post #399 by kostas6a3 » Tue Jun 23, 2026 8:37 pm

Dr Pan K wrote:Διαφορες λιγο πολυ οπως τις φανταζομουν. Η ελαχιστα καλυτερη γραμμικοτητα του μεγαλου μοντελου βελτιωνει το χαμηλο (πιο ευδιακριτο, πιο στακατο). Το imaging ηταν παντα το δυνατο χαρακτηριστικό του Wavedream, τα οργανα κρεμονται στον χωρο σαν διακοσμητικες μπαλες σε χριστουγεννιάτικο δεντρο.

Καλη αναβαθμιση, αναρωτιεμαι αν εχεις μπει ηδη σε σκεψεις για αλλαγη ηχειων (ATC 50 παθητικο πχ)

Παίζω joker. [dance]
Κώστας
dapost

Unread post #400 by dapost » Tue Jun 23, 2026 8:45 pm

Μεγειά Κώστα! Καταπληκτικό μηχάνημα, ελπίζω να το κρατήσεις πολύ και να το ξεζουμίσεις.
Δημήτρης

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register