Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Η εξέλειξη της αγοράς κατασκευαστών High-End Home Audio τα τελευταία 60 χρόνια:

MILES

Η εξέλειξη της αγοράς κατασκευαστών High-End Home Audio τα τελευταία 60 χρόνια:

Unread post #1 by MILES » Sun Jun 28, 2026 10:26 am

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από το ABSOLUTE SOUND για την εξέλειξη της αγοράς κατασκευαστών High-End Home Audio τα τελευταία 60 χρόνια:
https://www.theabsolutesound.com/articl ... 19bfb1b8ca

Διαβάστε και προβληματιστείτε!!
apostolou

Re: Η εξέλειξη της αγοράς κατασκευαστών High-End Home Audio τα τελευταία 60 χρόνια:

Unread post #2 by apostolou » Fri Aug 14, 2026 8:49 pm

Όλα έχουν να κάνουν με την κατάσταση της αγοράς ανά εποχή. Εγώ θεωρώ ότι το hi-end είναι πολύ ανώτερο τ΄΄ώρα απ'τη δεκαετία του 90 που ήμουν εξαιρετικά ενεργός στον κόσμο του hi-end. Αν ξέρεις τι ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για αγορά.
MILES

Re: Η εξέλειξη της αγοράς κατασκευαστών High-End Home Audio τα τελευταία 60 χρόνια:

Unread post #3 by MILES » Sat Aug 15, 2026 9:37 am

apostolou wrote:Όλα έχουν να κάνουν με την κατάσταση της αγοράς ανά εποχή. Εγώ θεωρώ ότι το hi-end είναι πολύ ανώτερο τ΄΄ώρα απ'τη δεκαετία του 90 που ήμουν εξαιρετικά ενεργός στον κόσμο του hi-end. Αν ξέρεις τι ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για αγορά.

Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι το hi-end είναι πολύ ανώτερο τεχνολογικά τώρα από τη δεκαετία του 90 και ότι αν ξέρεις τι ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για αγορά. Θα προσθέσω όμως τη φράση "αν έχεις πολλά λεφτά".
Γιατί παρόλο που η εποχή που διανύουμε δεν είναι η καλύτερη από πλευράς παγκόσμιας οικονομίας (σε αντίθεση υπάρχουν πολλά προβλήματα παντού), οι τιμές των hi-end μηχανημάτων έχουν ξεφύγει τρελά και αδικαιολόγητα προς τα επάνω και φυσικά δε συμβαδίζουν με την εποχή μας.

Return to “Γενική θεματολογία”

Login · Register