Υπάρχει σαφής διαφορά με το τι ακούω με τα ακουστικά και τι παίζουν τα ηχεία.
Ο ήχος απο τα ηχεία είναι διαφορετικός που με κάνει να πιστεύω ότι η έξοδος ακουστικών δεν είναι ισοδύναμη με των ηχείων με ότι αυτό συνεπάγεται και σε επίπεδω ηλκτρονικών μέσα στον ενισχυτή.
Διαφορετικοί συνδυασμοί μάλλον για ιδανικότερη ακρόαση από τις δύο εξόδους λοιπόν.
Απο τους συνδυασμούς με ηχεία ΄μεχρι τώρα και σιγουρα δεν τους έχω κάνει όλους, αυτός μου αρέσει καλ΄υτερα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Cary CAD 300B SEI
Re: Cary CAD 300B SEI
Χρήστος
Άγγελε έχω βαλιτσάκι ήδη, δεν μου παίρνεις καλύτερα καμιά λαμπίτσα? αυτές θα μου άρεσαν...
Χρήστος
Κατι φτηνο, συμβολικο θα ελεγα, για τις γιορτες. Ενα ζευγαρι καλτσες ή ενα ζευγαρι λαμπες...
Παναγιώτης
Ωχ
Ο Αη Βασιλης κραταει μαϊμού Takatsuki (κινεζια Takasuki) Πες του οτι δέχεσαι μονο αυθεντικες και τις θες και ματσαρισμενες
Ο Αη Βασιλης κραταει μαϊμού Takatsuki (κινεζια Takasuki) Πες του οτι δέχεσαι μονο αυθεντικες και τις θες και ματσαρισμενες
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Ωχ
Όσο και να έδινα οδηγίες, το Nano Banana αρνιόταν κατηγορηματικά να τις αντικαταστήσει με το original σχέδιο! Mάλλον είναι οι πιο ποιοτικές special edition, κάτι θα ξέρει και το AI!
Άγγελος
Στην τελευταια επισκεψη του Chris με τον Dim Dim στο νησι ακουσαμε και λυχνιες. Η δοκιμη δεν εγινε με τον Cary αλλα με τον δικο μου, λιγο ιδιορυθμο 300Β.
Ακουσαμε λιγο τις δικες μου JJ 300B αλλα οχι με τις γνωστες μου Sylvania 6SN7GT (VT 231) γιατι η μια σαν να εβραζε λιγακι και τις τραβηξα απο το μηχανημα με συνοπτικές διαδικασίες. Βαλαμε επανω για αρχη καποιες PS Vane (την σειρα θα μας την πει ο Chris) και στην συνέχεια βαλαμε 300Β απο την ιδια σειρα της Ps Vane. Τις βρηκα καπως μεσαιάτες, χωρις ικανοποιητικη ταχυτητα χαμηλα και εκταση ψηλα. Πολυ ξεκουραστες και αναλογα με το ηχειο και τους μετασχηματιστες εξοδου ισως να πηγαινουν και καλα, σε εμενα δεν εκατσαν.
Μετα βαλαμε τον συνδυασμο Golden Lion 300B με Tung Sol 6SN7GT ο οποιος ηταν σαφεστατα πιο "τραγανος". Πολυ πιο γρηγορο και στακατο το χαμηλο, σωστη μεσαια, καλη εκταση ψηλα, πολυ περισσοτερη λεπτομερεια χωρις να κουραζει ή να προβαλει καπου.
Ολα αυτα με τα Vimberg Tonda D που πραγματικα με εκπλήσσει πως μπορουν να παιξουν απο ικανοποιητικα εως εξαιρετικά με τοσο λιγα βατ (7...) ανα καναλι, αναλογα με το ειδος μουσικης.
Το tube rolling ειναι ναρκωτικο....
Ακουσαμε λιγο τις δικες μου JJ 300B αλλα οχι με τις γνωστες μου Sylvania 6SN7GT (VT 231) γιατι η μια σαν να εβραζε λιγακι και τις τραβηξα απο το μηχανημα με συνοπτικές διαδικασίες. Βαλαμε επανω για αρχη καποιες PS Vane (την σειρα θα μας την πει ο Chris) και στην συνέχεια βαλαμε 300Β απο την ιδια σειρα της Ps Vane. Τις βρηκα καπως μεσαιάτες, χωρις ικανοποιητικη ταχυτητα χαμηλα και εκταση ψηλα. Πολυ ξεκουραστες και αναλογα με το ηχειο και τους μετασχηματιστες εξοδου ισως να πηγαινουν και καλα, σε εμενα δεν εκατσαν.
Μετα βαλαμε τον συνδυασμο Golden Lion 300B με Tung Sol 6SN7GT ο οποιος ηταν σαφεστατα πιο "τραγανος". Πολυ πιο γρηγορο και στακατο το χαμηλο, σωστη μεσαια, καλη εκταση ψηλα, πολυ περισσοτερη λεπτομερεια χωρις να κουραζει ή να προβαλει καπου.
Ολα αυτα με τα Vimberg Tonda D που πραγματικα με εκπλήσσει πως μπορουν να παιξουν απο ικανοποιητικα εως εξαιρετικά με τοσο λιγα βατ (7...) ανα καναλι, αναλογα με το ειδος μουσικης.
Το tube rolling ειναι ναρκωτικο....
Παναγιώτης
Πρώτα ακούσαμε με τις Psvane Horizon 300b και CV-181 AT (αντίστοιχες με 6SN7).
Πράγματο πολύ μεσαιάτος ήχος σε βαθμό να μην έχει λεπτομέρεια ψηλά
στον Cary είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά βασικά μια από τα ίδια.
Ίσως επείδή είναι άλλο σχέδιο (άλλοι μετασχηματιστές εξόδου) , και έχει και τρίτη 6SN7 η οποία στην περίπτωση μου χρησιμοποιώ την κορυφαία PSVANE Summit 6SN7.
Μετά ακούσαμε και τις Ρωσικές Tung Sol 6SN7 μαζί με τις επίσης Ρωσικές GENALEX Gold Lion PX300B, οι οποίες φάνηκε ότι ήταν και ο καλύτερος συνδυασμός στον ενισχυτή του Πάνου.
Αυτή την στιγμή έχω βάλει επάνω αυτόν τον συνδυασμό συν την Summit 6SN7.
Εϊναι πολύ πιο ανοικτός συνδυασμός πιο ζωντανός και πιο στακάτος.
Θα μείνει για λίγο καιρό επάνω.
ΕΠίσης ταυτόχρονα δοκιμάζω και τα SUpertweeter που είχα και αυτά δίνουν το κατιτις παραπάνω στον αέρα και στην σκηνή.
Ο Άγγελός που πέρασε από δω εχθές έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Πράγματο πολύ μεσαιάτος ήχος σε βαθμό να μην έχει λεπτομέρεια ψηλά
στον Cary είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά βασικά μια από τα ίδια.
Ίσως επείδή είναι άλλο σχέδιο (άλλοι μετασχηματιστές εξόδου) , και έχει και τρίτη 6SN7 η οποία στην περίπτωση μου χρησιμοποιώ την κορυφαία PSVANE Summit 6SN7.
Μετά ακούσαμε και τις Ρωσικές Tung Sol 6SN7 μαζί με τις επίσης Ρωσικές GENALEX Gold Lion PX300B, οι οποίες φάνηκε ότι ήταν και ο καλύτερος συνδυασμός στον ενισχυτή του Πάνου.
Αυτή την στιγμή έχω βάλει επάνω αυτόν τον συνδυασμό συν την Summit 6SN7.
Εϊναι πολύ πιο ανοικτός συνδυασμός πιο ζωντανός και πιο στακάτος.
Θα μείνει για λίγο καιρό επάνω.
ΕΠίσης ταυτόχρονα δοκιμάζω και τα SUpertweeter που είχα και αυτά δίνουν το κατιτις παραπάνω στον αέρα και στην σκηνή.
Ο Άγγελός που πέρασε από δω εχθές έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Χρήστος
Επιβεβαιώνω, το σύστημα στις μεσαίες έσπερνε, ειδικά στις φωνές ήταν εξωπραγματικά αληθοφανές. Χαμηλά τα πράγματα ήταν πιο διαφορετικά, υπήρχε αρκετή ασάφεια την οποία ο Chris απέδωσε στις 300Β. Το ίδιο το σύστημα κατάφερνε να δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή με καλή έκταση και ολογραφική πίσω από τα ηχεία, παρά τον περιορισμένο χώρο του δωματίου. Διευκρινίζω πως από την τελευταία φορά που το είχα ακούσει έχουν προστεθεί το Rockna Wavelight, το ενισχυμένο streamer με τα ρολόγια του Ian Canada και το γραμμικό τροφοδοτικό, και τα δύο Super Tweeter.
Γενικά ο Chris έχει χτυπήσει τόμπολα με το μικρό σύστημα, παίζει πάρα πολύ φυσικά και είναι φοβερά γοητευτικό για κάποια μουσικά είδη (εμένα ιδιαίτερα, μου αρέσει πολύ και το πόσο καλά παίζει και σε χαμηλές στάθμες). Βεβαίως μετά ανοίξαμε το μεγάλο σύστημα και η σύγκριση απλώς δεν υφίσταται, το μικρό σύστημα κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά αλλά απέχει από μια αναπαράσταση πλήρους φάσματος, ταχύτητας και ρυθμού όπως το μεγάλο.
Γενικά ο Chris έχει χτυπήσει τόμπολα με το μικρό σύστημα, παίζει πάρα πολύ φυσικά και είναι φοβερά γοητευτικό για κάποια μουσικά είδη (εμένα ιδιαίτερα, μου αρέσει πολύ και το πόσο καλά παίζει και σε χαμηλές στάθμες). Βεβαίως μετά ανοίξαμε το μεγάλο σύστημα και η σύγκριση απλώς δεν υφίσταται, το μικρό σύστημα κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά αλλά απέχει από μια αναπαράσταση πλήρους φάσματος, ταχύτητας και ρυθμού όπως το μεγάλο.
Άγγελος