Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Καλώδιο ηχείων Tellurium Q - Black II ULTRA.. εντυπώσεις?

s37en.gr

Καλώδιο ηχείων Tellurium Q - Black II ULTRA.. εντυπώσεις?

Post #1 by s37en.gr » Thu Sep 24, 2026 3:01 pm

Καλησπέρα στο Forum,

Θα με ενδιέφεραν οι εντυπώσεις όσων είχαν στην κατοχή τους ή έχουν ακούσει το εν θέματι καλώδιο ηχείων..

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω στο σύστημά μου, αλλά με έχουν ιντριγκάρει διάσπαρτα online σχόλια και το σκέφτομαι σοβαρά.

Για να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς, το σύστημά αποτελείται μεταξύ άλλων, από
- Marten Duke 2
- Accuphase E380
- Denafrips Pontus 15th

Αυτή τη στιγμή ακούω με SUPRA Annorum XL - το οποίο για τα χρήματά του είναι εξαιρετικό μεν, αλλά θα ήθελα να πάω ενα βήμα παρακάτω.
Το Supra είναι γρήγορο , έχει ατάκα κ α΄έρα, αλλά αν υπάρχει κάτι που μου λείπει είναι στα φωνητικά, η αμεσότητα και η πιο τρισδιάστατη/ολογραφική απεικόνιση.

Ευχαριστώ,
Γιώργος
Dr Pan K
Site Admin

Re: Καλώδιο ηχείων Tellurium Q - Black II ULTRA.. εντυπώσεις?

Post #2 by Dr Pan K » Thu Sep 24, 2026 5:58 pm

Με τα Supra εχω mixed feelings, ισως και λιγο απογοητευμενος (απο τις απλες σειρες).

Τα Tellurium νομιζω αρεσαν πολυ στον Δημ Ζ αλλα δυσκολα θα μας πει γνωμες αυτο τον καιρο. Δεν ξερω αν εχεις μιλησει με τον Κοσμα ή καποιο αλλο εμπορο, μηπως στα εδινε για μια μερα να τα δοκιμασεις
Παναγιώτης
s37en.gr

Re: Καλώδιο ηχείων Tellurium Q - Black II ULTRA.. εντυπώσεις?

Post #3 by s37en.gr » Thu Sep 24, 2026 6:21 pm

Σε ευχαριστώ πολύ,
Η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα να ρωτήσω για ακρόαση , μου φάνηκε δύσκολο να τα έχουν open box , αλλά δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω.

Από όσο θυμάμαι, ο Δημ Ζ πριν τα Tellurium είχε κ αυτός τα ίδια XL Annorum k τα οποία επίσης του άρεσαν , οπότε πιθανον τα ακούσματα μας να είναι στην ίδια κατεύθυνση .
Του είχα στείλει κ προσωπικό μήνυμα για τη γνώμη του .. ελπίζω να επανέλθει σύντομα δριμύτερος.

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register