Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Και η BAlabo δεν ειναι καν το πιο κτηνος απο τις Boutique Ιαπωνικες μαρκες. Αυτος ο τιτλος παει δικαιωματικά στην Technical Brain, η οποια αν πιάσω ποτε το Λοττο (που δεν παίζω) θα είναι στην κορυφή της λίστας μου.
Οι μετρήσεις της Technical Brain ειναι τοσο καλές που σε κανουν να αμφισβητείς την αξιοπιστία τους. Κάπου ειχα πετύχει κατι ανεξάρτητες, ο τελικος TBP-0 ειχε freq response DC-300KHz +/-1dB.... output impedance 0.007Ohm και SNR 300Watt=>100dB. Υπαρχει το γνωστό θεμα της τιμής (τελικός 130.000$) αλλα ουδείς τέλειος.
Ο απόλυτος μύθος απο την Ιαπωνία. Ο σχεδιαστής των σημαντικότερων πικαπ που κάνεις εδώ στην Ευρωπη ή Αμερικη δεν γνωρίζει, συνεργάτης στην Micro Seiki αλλα και με πολλά custom σχεδια για εταιρίες οπως η Audio Technica. Tα τελευταία χρονια βγάζει ηχεία απο ξύλο, σκεφτείτε κατι σαν μια ξύλινη πόρτα να παλεται χαρη σε πελωριους μαγνητες. Κατι λιγες αναφορές που εχω πετυχει (στα Ιαπωνικα) μιλούσαν για τον απολυτά φυσικό ηχο...
Enjoy!
teragaki speakers.jpg (99.92 KiB) Viewed 3908 times
teragaki magnets.jpg (258.68 KiB) Viewed 3908 times
teragaki sp 300.jpg (39.11 KiB) Viewed 3908 times
teragaki speaker tt.jpg (304.46 KiB) Viewed 3908 times
epson.jpg (396.98 KiB) Viewed 3908 times
teragaki tonearm detail.jpg (361.27 KiB) Viewed 3908 times
Γερμανοί, δεν τα εχω ακούσει αλλα κάτι μου λέει οτι θα παίζουν "μητροπολίτες". Ποιότητα κατασκευής που δεν βλέπεις εύκολα αλλού (ανεξάρτητα τιμής), design που έχει κάτι απο Οδύσσεια του Διαστήματος. Οι μετρήσεις δείχνουν πολυ σοβαρή δουλειά.
Απο τον Ιάπωνα guru της λυχνίας και του carbon block Kiyoaki Imai έρχονται κάποιες απο τις πιο exclusive, λιτές στο μάτι αλλα περίτεχνες κατασκευές που μπορει κάποιος να αγοράσει (με πολλά, πολλά χρήματα). Τα θρυλικά λαμπάτα σε σχέδια push pull με τους superpermalloy μετασχηματιστές, η κεφαλή με την απειροελάχιστη έξοδο και τις φυσικότατες χροιές και οι κόρνες απο μασίφ carbon block(που μονο φωτογραφία έχουμε δει) συνθέτουν το προφίλ μιας εκ των πλέων cult εταιριών του χώρου.
audio tekne stack.jpg (154.26 KiB) Viewed 3853 times
mc-6310.jpg (14.86 KiB) Viewed 3853 times
9501 inside.jpg (219.8 KiB) Viewed 3853 times
audiotekne-1296.jpg (205.42 KiB) Viewed 3853 times
audio tekne horns.jpg (76.59 KiB) Viewed 3853 times