Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
[Ακρόαση] Mid Level DACs Chapter II
Re: [Ακρόαση] Mid Level DACs Chapter II
Σε αναμονή εντυπώσεων λοιπόν...
Συζήταγα με τον Chris1941 το πιθανο αποτελεσμα της ακροασης, πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα εχουμε ενα ομοφωνο "νικητη". Θα είναι ζόρικα τα πράγματα (αυτη την στιγμή με 3 απο τα DAC στο σπίτι μου και δεν ξερω ποιο ειναι το αγαπημένο μου, με τα 2 απο αυτα ζούσα..)
Παναγιώτης
το 3ο ποιο ειναι?
farflung wrote:το 3ο ποιο ειναι?
Σπιτι έχω ήδη τα Mytek, Questyle και Lab12.
Πες μου κάτι Θοδωρή, θα το φέρεις το Lindemann γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος δεν το βλέπω να προλαβαίνει να μου το δώσει.
Παναγιώτης
οκ θα το φερω
farflung wrote:οκ θα το φερω
Ωραία, είμαι περίεργος να το ακούσω με το σύστημα του Ανδρέα. Στο Μόναχο μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις
Παναγιώτης
Κάτι μου λέει πως τα σουβλάκια θα πρέπει να γίνουν delivery, δεν μας βλέπω να ξεκολλάμε από το σπίτι...
Άγγελος
- andreasecon
Οντως ! Δύσκολο να προλάβουμε να τα ακούσουμε όλα σε ένα τρίωρο !
andreasecon wrote:Οντως ! Δύσκολο να προλάβουμε να τα ακούσουμε όλα σε ένα τρίωρο !
Ανδρεα, μπορούμε να πάρουμε SPDIF co-axial απο το Melco?
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”