pankon wrote:Έχω πάρει ποπ κορν και θα παρακολουθήσω τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Το εργαλείο του Χρήστου θα σκίσει. Απλά δεν ξέρω αν το υπόλοιπο σύστημα στο νησί είναι του ίδιου επιπέδου...
Μεγαλες αληθειες. Θα δειξει
pankon wrote:Έχω πάρει ποπ κορν και θα παρακολουθήσω τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Το εργαλείο του Χρήστου θα σκίσει. Απλά δεν ξέρω αν το υπόλοιπο σύστημα στο νησί είναι του ίδιου επιπέδου...
angpsi wrote:Dr Pan K wrote:Αν παίξει αισθητά καλύτερα από το Odroid / Archphile ίσως να φτιάξω ένα
Αν παίξει λίγο πολύ τα ίδια θα ψάξω πάλι για εμπορικό
Αν παίξει χειρότερα θα γελάμε και θα κλαίμε συνάμα
Μηχανολογικά δε βλέπω τον λόγο γιατί να παίξει χειρότερα, αν υπάρχει διαφορά προς τα κάτω το μυαλό μου θα πήγαινε πρώτα στο Gentoo και τα διάφορα "βελτιωμένα" kernel που έχει σε σύγκριση με την τελευταία (ήτοι: αρχαία) έκδοση του Archphile.
...
Υ.Γ. Το γεγονός ότι εγκαταλείπουμε τις γυναίκες μας του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνουμε ακρόαση σε audiophile Rpi κάτι θα έπρεπε να λέει για τις προτεραιότητές μας, και φοβάμαι ότι δε θα μας βγει σε καλό!
Chris1967 wrote:Ian με USB δεν έχει νόημα, αφορά μόνο την τροφοδοσία Ian του Rpi δλδ. συν GentooPlayer.
Οποτε η μονη εξοδος που περναει μεσα απο Fifo buffer το σημα ειναι η Ι2S ?Chris1967 wrote: Το Fifo αφορά τις άλλες εξόδους (στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ το i2s) δεν αφορά το Rpi
Παλι δεν καταλαβα τι θες να πεις.Chris1967 wrote: Όλο μαζί όπως το έχω φτιάξει σε σχέση με το Odroid όπως το έχεις
![clap [clapyellow]](./images/smilies/clapyellow.gif)
Dr Pan K wrote:Chris1967 wrote:Ian με USB δεν έχει νόημα, αφορά μόνο την τροφοδοσία Ian του Rpi δλδ. συν GentooPlayer.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Οποτε η μονη εξοδος που περναει μεσα απο Fifo buffer το σημα ειναι η Ι2S ?Chris1967 wrote: Το Fifo αφορά τις άλλες εξόδους (στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ το i2s) δεν αφορά το RpiΠαλι δεν καταλαβα τι θες να πεις.Chris1967 wrote: Όλο μαζί όπως το έχω φτιάξει σε σχέση με το Odroid όπως το έχεις
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”